Navigation Menu+

Wat is een inwijdingsgame?

Posted on Jun 6, 2013 in Beetje Marketing, Coaching | 0 comments

Speeldoos

Wat is een inwijdingsgame?

Inwijden staat voor mij voor ‘wijd worden van de binnenkant’. Van jezelf dusdanig (laten) verruimen dat er weer meer van jou bij kan komen en je weer een stap dichter bij Thuis hebt gezet. Je hebt allerlei soorten inwijdingen. Inwijdingen waarbij je wordt ingewijd in de geheimen van een cultuur zoals bij een ontgroening, inwijdingen waarbij je Reiki energie door je handen kunt laten stromen, inwijdingen in de betekenis dat je ervaringen hebt opgedaan zodat je er nu ook bij hoort (bijvoorbeeld een kind op de wereld zetten).

Ik werk met inwijdingen die in dat rare, niet tastbare maar oh zo aanwezige veld van de metafysica en esoterie thuis horen. Inwijdingen met energie, met Geest, met Liefde, met Kundalini. Ik heb de gave om jou aan de binnenkant weer wijd te maken. Je te herinneren aan dat je ooit volledig ingewijd was. Ik heb de gave om jouw hoofd stil te laten worden zodat je Hart de inwijding aanvaardt op een laag die op dat moment opent voor je. En ik heb de gave om daar omheen je hoofd te begeleiden in het begrijpen wat er gebeurt.

Ik heb zelf inwijdingen mogen ontvangen van het leven en uit de Andere Kant. Ik ben gedoopt door het water zelf waarbij mij mijn onbewustzijn is vergeven. Ik ben uit het hoofd gevallen en heb de oneindig ingenieuze en liefdevolle Matrix mogen aanschouwen. Ik ben in het boeddhaveld mogen verblijven en daar is veel weggebrand in het Licht. Ik heb op mijn knieën gezeten en heb mijn ego geofferd aan God. En ik heb het kruis gedragen zoals Jezus en Simon het kruis hebben gedragen. Allemaal intense heftige en hevige mystieke ervaringen die ik daarna ook heb leren duiden met de Geest en in een occult kader kon plaatsen.

Wanneer ik niet verslonden word door het egoveld, ben ik gezegend met de mogelijkheid om me af te stemmen op een zeer hoge frequentie. Die afstemming zorgt ervoor dat ik jou kan herinneren en waarnemen als het Licht dat jij bent. Als het ondeelbare (in-dividue) unieke Godsfragment dat jou belichaamt. Wanneer jij weer zo wordt waargenomen, dan vindt de inwijding vanzelf plaats. Om je een geheim te verklappen: de inwijding heeft al plaatsgevonden op het moment dat je gekozen hebt om bij mij ingewijd te worden. Het enige dat ik voor je doe, is het vorm geven, zodat jij je het kunt toe-eigenen.

 

Bekijk een voorbeeld van de eerste stap hier.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>