Navigation Menu+

Ryvomas-school opent

Posted on Oct 6, 2016 in Beetje Marketing, Ryvomas | 0 comments

Ruine voor school

Ik schep mijn wereld door te schrijven. Dat betekent dat dat wat ik schrijf uiteindelijk werkelijkheid wordt. Toen ik begon te schrijven in 2009 (of wanneer was het ook al weer) stonden teksten ver van me af. Waren het fantasierijke teksten. Nog niet eens van een wensbeeld dat ik realistisch vond. Nu, zoveel jaar later, schouw ik met opperste verbazing naar hoeveel van het gedachtengoed uit de teksten nu mijn werkelijkheid zijn geworden. Hoeveel er helemaal niet meer raar, zweverig, er-over-heen-vliegend, of van dubieuze aard is. Het is allemaal ontzettend waar. Zelfs zo waar dat ik het vanzelfsprekend vind, en een cognitieve truc moet uithalen om te zien waar ik vandaan kom en zo het landschap dat er voor me ligt kan vergelijken en dan kan zien hoe raar het eigenlijk is dat het niet raar is.

Zo werkt dus de schepping vanuit een idee. Of beter: een Idee. Met een hoofdletter dus. En ik weet inmiddels dat de hele schepping uit een Idee komt. En mijn Idee is er daar dus ook één van. Nu ik dat scheppen een beetje door heb, kan ik in bewustzijn dus verder scheppen. Dat zorgt voor kleine sterretjes in mijn buik.

Zo. Laat ik dan eens verder kijken wat er allemaal is veranderd in mij.

Synchroniciteit is een alaanwezige ‘normaalheid’ in mijn leven geworden. Net als, maar misschien wel exact hetzelfde, de hoeveelheid matchende mensen in mijn leven met wie ik letterlijk binnen 3 minuten een intens diep gesprek voer dat me meteen naar de leading edge brengt: het stukje waar mijn inzicht, kennis, voelen en ervaring de afgelopen keer is gestopt (omdat de tijd om was, ik moest plassen, een luier moest verschonen, of wilde slapen) en dat nu geduldig wachtte om weer verder te mogen uitgepakt.
Ik verbaas me niet meer over de aantrekking van gelijke resonantie en dat ik op de meest rare plekken (via Marktplaats-aanschaffen van boeken en bakfietsen, tot in de trein bij vertraging) mensen ontmoet die net als ik (bewust en soms bewust) bezig zijn met de energieverhoging. Ik noem het soms wel eens van 3G naar 4G of al naar 5G. Het gaat nu om het aan elkaar koppelen van de twee polen van kundalini-energie van het mannelijke en het vrouwelijke. Waarbij het vrouwelijke de route openmaakt, of de deur, so to speak, en het mannelijke daar dan doorheen stoot, het vrouwelijk meeneemt, net zolang tot er weer een deur komt, dat het vrouwelijke dan weer opent. Doel is natuurlijk om die twee energieen in één mens te laten samensmelten. Maar vooralsnog vind ik de kundalini-tempel met zijn tweeën veeeeeel leuker!
Oude wijsheid komt weer terug in een nieuwe spiralende cirkel.

En daarom. Ga ik nu weer opnieuw mijn zielsmissie uitspreken zodat ik hem kan scheppen.
Ik schep een school. Een school in de zin van hoe Pythagoras een school had. Een acádemya. Een wetenschepper-faculty. Een Ryvomas. Waar je wetenscheppend en beminnarend wordt. Waarin je je mystieke bewustzijn wakker maakt zodat je het leven actief en bewust scheppend ervaart. Daarbij ontgroei je je barrières en biases. Door ze met wetenschappelijke, psychologische, (quantum)filosofische kennis in zachtheid te doorleven, te doorvoelen en ze dan liefdevol achter te laten door iets anders te kiezen dat je meer vreugde en blijheid geeft.
In mijn school leer je de praktijk van experimentele tijdreizen. Tijd is een construct uit je hoofd. Hoe zou je leven eruit zien als je de schotten van de tijd (en daarmee met afgeronde ervaringen uit andere levens (je eigen en andere parallel en serieel)) ontstijgt? Hoe gaat je ontwikkeling dan?
Hoe ziet het er uit als je in de school je energie leert samen te vloeien met anderen zodat je met zijn allen op het perspectief van Ik komt (met een hoofdletter, dus alle samengevloeide ego’s opgaand in een Groter Perspectief?).
Hoe zou het voelen om samen met zeer intelligente mensen te filosoferen over het gedachtengoed van Ouspensky, van Abraham-Hicks, van Seth, van James Redfield, Einstein, Jung. Om af te stemmen op de velden van waaruit schrijvers als Paulo Coelho uit schrijven, Mumford and Sons liedjes maken, Klimt schilderijen schilderden.
Hoe zou het zijn om samen met elkaar vanuit één mind/mond te spreken en een Hoger Bewustzijn onze stem te geven zodat we met échte state of the art kennis en wijsheid bezig zijn.
Samen mediteren, samen dansen, samen ademen, samen aanraken.
Tips uitwisselen over voeding, detoxen, ademen, bewegen, chi. Allemaal om de energie zo zuiver mogelijk te laten trillen.

Leuk? Kriebels? Zin in? Blij?

Iedere dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 13.00 uur met potluck lunch, of woensdagavond vanaf 19.00 uur met potluck diner (en je jonge kinderen zijn welkom).
Den Haag, Bosbesstraat 143. Je meldt je aan door te appen naar 0644 682245.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>