Navigation Menu+

Event: moederworkshop om je bevalling een plek te geven

Posted on Dec 12, 2014 in Beetje Marketing, Coaching | 0 comments

pregnantearth

Op de langste nacht en de kortste dag, op zondag 21 december 2014, organiseer ik samen met Krista Steenbergen van Muzera een workshop voor moeders die het verlangen voelen om in een spirituele diepte hun eigen bevallingsverhaal een nieuwe plek in hun leven te geven. Daarnaast gaan we ritueel onderzoeken hoe we als Moeders en Zusters het Licht door ons geboren kunnen laten worden.

Ik heb de workshop ontwikkeld omdat ik zelf een diep verlangen had om mijn eigen bevallingsverhaal een nieuwe diepte te geven. Na de geboorte van mijn kind, startte een lange roller coaster omdat mijn kind nauwelijks sliep. De combinatie van het nieuwe moederschap, het samenwonen met mijn partner, het gebrek aan slaap en het open gaan van allerlei (traumatische) psychologische verhalen zorgde ervoor dat mijn bevallingsverhaal en het wonder van moeder worden naar de achtergrond werd gedreven. Dat is niet iets dat bij mij past! Ik vaar juist op diepte. Maanden geleden ontstond het idee om daar voor mezelf, samen met Krista, in een ritueel een vorm voor te maken om opnieuw die ervaring aan te gaan en deze dan wél een passende plek te kunnen geven. Toch ook was de waan van de dag daarin kennelijk belangrijker dan mijn eigen zielsverlangen en denderde de roller coaster door.

Enkele weken geleden kwam opnieuw de roeping om dit ritueel aan te gaan. Nu alleen echter niet alleen voor mezelf, maar ook om andere Zusters uit te nodigen om samen met mij hun verhalen te delen. Om elkaar te ontmoeten in die Heiligheid dat wij, zonder dat we in volheid konden bevatten wat we nu precies gingen doen,  onze kinderen op de wereld hebben gezet. Toen ik daarin keek ontvouwde zich een prachtige ceremonie om ons bevallingsverhaal te koppelen aan de langste nacht en de geboorte van Licht en omdat het dichtbij Kerstmis is, ontstond dié verbinding ook op een natuurlijke wijze.

Opnieuw echter liet ik het ritueel uit mijn vingers glippen. Dit keer omdat ik Krista niet lastig wilde vallen in haar eigen proces en dat gebruikte mijn zelfsaboteur om het project niet aan te gaan. Ik vond het te spannend om te gaan staan, wie zit er nu op te wachten, waarom zou ik mijn eigen verlangen toch projecteren op andere vrouwen, is het niet veel te zweverig, te raar, wie denk ik wel niet wie ik ben dat ik dit wel even ga doen…?

En toen ineens ging het stromen.

De ruimte waar we het ritueel gaan houden stroomde. De eerste deelneemster stroomde. De puzzelstukken die ik nodig had stroomden binnen via de osteopaat waar ik met mijn zoon naar toe ging. Over de lotusbevalling. Over de heiligheid van het Veld. Over de afstemming van het Cranio-Sacrale systeem. Daarop volgende het schrijfweekend waar ik met onbekende mensen samen kwam en we allemaal ontdekten dat we aan de vooravond staan van een grote verandering in ons leven. Over dat ik steeds meer durf uit te spreken dat ik de belichaming van de Oermoeder ben en dat ik een Veld van Licht en Liefde baar waarin het nieuwe Bewustzijn op de wereld gaat komen. Via de mannen in mijn leven die meelazen met de uitnodiging en dat ook weer verspreiden. En zo stroomde het. Het stroomde binnen.

 

En nu lees jij dit.

Denk je het toevallig is dat je dit leest?

Hoe ben je hier gekomen? Hoe komt het dat jij nu deze letters leest?

Zie jij dat heel het Universum zich heeft ingespannen om er voor te zorgen dat jij dit nu leest? Jouw aanwezigheid wordt gevraagd. En dat is niet niets. Als jij durft te vertrouwen op de zuiverheid van de roeping én deze durft te aanvaarden, dan zullen wij, jouw Zusters, jou met open armen verwelkomen.

 

 

 

Lees hier de uitnodiging.

Je ontvangt verdere informatie na jouw aanmelding via eva.keeris@gmail.com

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>