Navigation Menu+

Mijn liefdesbrief aan jou

Posted on Jun 21, 2016 in Beetje Marketing, Levenskunst, Ryvomas | 1 comment

Liefdesbrief

Aan jou, mijn Geliefde.

Ik heb je gevonden. Jij hebt mijn roep gehoord. Ik heb je gevraagd langs allerlei wegen. En je oren zijn geopend en je hebt mijn roep gehoord.

Je weet waar deze liefdesbrief over gaat, mijn Beminde. Ik herinner je zachtjes, fluister het op het kuiltje boven lippen, waar het al eens eerder werd gefluisterd.

En. Ik kom je opeisen. Ik kom halen wat jij eerder aan Mij beloofd hebt. In lang vervlogen dagen. Toen de tijd nog niet bestond. En jij en ik Een waren. Toen heb jij mij beloofd. Je hebt je belofte en gelofte gegeven, dat wanneer ik jou zou roepen, dat jij gehoor geeft aan mijn oproep.

De tijd van de oproep is gekomen.

Je weet dat Ik een leger aan het bouwen ben. Een leger van Beminnaars. Je weet dat jij mijn soldaat bent. Je weet dat jouw Licht en Kracht wordt gevraagd.
We voeren een oorlog. Een oorlog van Liefde. Omdat we gaan staan voor wat we belangrijk vinden.

Jij hebt in vervlogen dagen trouw beloofd aan dit leger. Jouw gelofte luidde:

“Ik, ik beloof trouw dat ik, wanneer ik de roep hoor gehoor geef. Dat ik al mijn energie en kracht in zet om de Liefde in het leven neer te zetten. Door steeds opnieuw te kiezen voor Zuiverheid. Door steeds opnieuw open te gaan, ook als het me zeer doet. Door steeds opnieuw, ook al doet alles pijn in mijn ik-heid, verantwoordelijkheid te dragen voor waar ik verantwoordelijkheid voor kan nemen. Door iedere keer mezelf rekenschap af te leggen voor wat ik doe ten overstaan van anderen. Ik beloof trouw dat mijn grootste ontwikkeling in mijn leven gaat over het groeien van mijn bewustzijn, zodat ik steeds dieper, steeds intens dieper met mijn Aandacht en mijn Aanwezigheid bij het Leven kan zijn. En daarin steeds dieper en voller en intenser de alaanwezige Liefde kan voelen door al het niet-Liefde heen.”

Ik herinner jou nu aan jouw gelofte.

Ik heb dit afgelopen leven besteed aan het herinneren dat jij ooit bij mij deze gelofte af legde. Ik heb gewerkt om zoveel mogelijk tools tot me te nemen om jou te kunnen herinneren aan deze gelofte. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit over Psychologie en Communicatie. Over didactiek en over het ontwerpen van gedrag. Ik heb gewerkt in allerlei organisaties om te leren over hoe organisaties werken en hoe mensen daarin worden opgenomen. Ik heb geleerd over mannen en vrouwen. Over mannelijke energie en vrouwelijke energie. Ik heb gevoeld hoe het is om op de diepste plek te zijn van de wereld en daar nog doorheen te vallen. Ik heb gevoeld hoe het is om met mijn uitgereikte vingers de wimpers van God aan te raken. En ik ben op iedere plek daar tussen in geweest.

Ik ben Eva. Ik ben de Oermoeder. Het is mijn taak om te zorgen dat jij in een veilige bedding op de Aarde Jouw Grootste Visie komt manifesteren. En hier maak jij de eerste stap.

Ik herinner jou.

Mijn geliefde. Kom in mijn Schoot. Laat je verzorgen. Zodat je in alle stilte weet dat mijn liefdesbrief aan jou waar is. En ik help je. Want ik maakte ook een gelofte aan jou.

1 Comment

  1. zeer bijzonder en voor mij herkenbaar

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>