Navigation Menu+

Eva de dichter

Posted on Mar 18, 2013 in Beetje Marketing | 0 comments

gedichtenbundel van Eva

Ik mocht eind 2012 mijn eerste dichtbundel publiceren in de stal bij Lipari. Een hele eer.

Ik schreef 28 gedichten volgens een vast format: hetzelfde begin en hetzelfde einde. Het zijn gedichten over het Leven, over Liefde, over Lijden. Gedichten die raken, die troosten, die verruimen. Ik schreef ze in een periode dat mijn leven onstuimig was. Ik ervoer diep verdriet en diepe extase, soms wel in één dag. De reis die ik maakte, is vastgelegd in deze 28 gedichten.

Op www.ikverteljeovermij.nl kun je vijf gedichten lezen.

Wil je de bundel aanschaffen? Neem dan contact op met mij, je krijgt dan natuurlijk een gesigneerd exemplaar. Of je kunt bij de uitgever bestellen.

Ik draag ook nog wel eens voor. Een reflectie daarop kun je hier lezen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>